25.03.2019 NM-gull til volleyballjentene!
I helgen spilte våre volleyballjenter U17-NM i Ålesund. Etter en spennende finale, så kunne de reise hjem med gullet!
11.02.2019 Turneringshelg for volleyballjentene
Som eneste representant for Bodø og Salten deltok ni jenter fra Grønnåsen Idrettslag denne helgen på minivolleyballturnering på Sortland
21.07.2017 Topp sandvolley på Grønnåsen
Torsdag ble det arrangert sandvolleyballturnering på anlegget vårt på Grønnåsen. Ut over kvelden boltret både lokale utøvere og spillere i norgestoppen seg på banene.
Tron E. Enger Volleyball
21.03.2017 Sølv i NM U15!
Vi er stolte av å ha innkassert sølv med dette laget i NM U15. Disse Grønnåsen-jentene (+ to fra Bodø Volley) spilte seg til finalen i aldersbestemt norgesmesterskap i volleyball.
Tron E. Enger Volleyball
11.01.2016 - Treneren vår, Werner Skaue, er en utrolig flink trener.
I Grønnåsen IL vokser volleyballkulturen og jentene, som kun har spilt i et halvt år, trives utrolig godt. Det gir de treneren sin mye av æren for
Tron E. Enger Volleyball
24.01.2014 Grønnåsen har fått sine første Norgesmestre.
Fire jenter fra Grønnåsen IL var med å representere med Region Nord på aldersbestemt norgesmesterskap.
Rune Jensen Volleyball
28.04.2013 Grønnåsen Volleyball - Seriemester og 5. plass i NM!!
Grønnåsen Idrettslag er stolte av disse målrettede og flotte jentene og hele volleyballgruppa, ledet av Wernes Skaue!
03.11.2011 Grønnåsen IL vant volleyballturnering
Den 29. og 30. oktober ble det arrangert seriespill i form av turnering i klassen U14 (under 14) for region Nord. Grønnåsen ILs jenter vant hele turneringen!
29.09.2011 Støtte fra Norges Volleyballforbund
Grønnåsen IL har mottatt 15 000 kr fra Norges Volleyballforbund til å ruste opp sandvolleyballbanen. I tillegg kommer vi til å motta en utstyrspakke til en verdi av 5000 kr. Ny sand er allerede på plass og vi kommer til å kjøpe nye nett og banemerkinger.

www.grønnåsen.no

POSITIV - ALLSIDIG - TRIVSEL - INKLUDERENDE - IDRETTSGLEDE