Grønnåsen IL

Utstyrsavtale

Scantrade AS er forhandler av Umbro, Proline, Mizuno og S.A.T.S. SPORTS i Norge. Grønnåsen IL har fått en 5-årig klubbavtale med Scantrade AS på kjøp av utstyr av typen Umbro, Mizuno og Proline. Styret i GIL vil gjøre de nødvendige innkjøp for lag og grupper til felles glede. Avtalen binder GIL til Umbro som skal kjøpes hos Intersport Glasshuset eller Trekanten i Bodø.

Intersport er GIL sin forhandler av utstyr. Dette gjelder klubbutstyr, treningsdresser, collegegensere, drakter, shortser, strømper og andre klubbartikler (tape, is etc). Som "enkelt-medlem" av GIL vil du få 20% rabatt på Grønnåsen IL sin kolleksjon. I tillegg får du 20% rabatt på Umbro, Proline og Mizuno sin kolleksjon/utstyr hos Intersport. For felles innkjøp til lag/grupper, der regning sendes klubben, får vi 25% rabatt. Styret foretar felles innkjøp til lag/grupper.

www.grønnåsen.no

POSITIV - ALLSIDIG - TRIVSEL - INKLUDERENDE - IDRETTSGLEDE