Ny avtale med Coop Nordland signert!

Det er gledelig at vi nå kan fortelle at ny samarbeidsavtale med Coop Nordland er signert. De vil nå være med oss videre og pryde draktene våre ut 2021.

Skandia Cup var målet for vårt J13-lag

Grønnåsen J13 hadde en flott tur til Trondheim og Skandia cup i juni.

Aktivitetsdag for Grønnåsens nye førsteklassinger

I samarbeid med Grønnåsen skole, arrangerte vi i dag aktivitetsdag for de som skal begynne på skolen til høsten.

Velkommen til fotball!

"Velkommen til fotball" er et samarbeidsprosjekt blant fotballklubbene i Bodø hvor alle jenter og gutter som er født i 2014 inviteres til gratis fotballek hver onsdag fra 29. mai til 25. september.

Grønnåsen IL stiller i Borgertoget 17. mai

GIL deltar selvsagt også i år i borgertoget. Vi oppfordrer både trenere, lag og andre medlemmer til å delta.

Årsmøtet gjennomført i Grønnåsen idrettslag

Et helt udramatisk årsmøte ble gjennomført på personalrommet på Grønnåsen skole onsdag 20. mars. Selv med vafler, kaffe og litt annet snacks, så var det ikke problemer med å finne plass rundt bordet til de få som møtte.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Bodø Energi Kraftsalg