Fotballtilbud for barn født 2014

Vi starter nå opp med en treningsgruppe for gutter og jenter født i 2014. Første treningen blir tirsdag 12. november 17-18 i gymsalen ved Bodøsjøen skole.

Samfunnsløftet støtter oss!

Med en ny klubbkolleksjon på vei fra Umbro Norge, og en draktmodell som nå er utgått og umulig å supplere på, så hadde vi en liten visjon om å få byttet ut draktene i klubben til den nye modellen som er på vei...

Spoortz - klubbappen vår

Appen som leveres av klubbløsningen som Grønnåsen IL benytter seg av, gir mange fine muligheter for våre medlemmer, og ikke minst våre lag. Last ned appen, og ta den gjerne i bruk som medlem, trener, lagleder eller foresatt.

Ny avtale med Coop Nordland signert!

Det er gledelig at vi nå kan fortelle at ny samarbeidsavtale med Coop Nordland er signert. De vil nå være med oss videre og pryde draktene våre ut 2021.

Skandia Cup var målet for vårt J13-lag

Grønnåsen J13 hadde en flott tur til Trondheim og Skandia cup i juni.

Aktivitetsdag for Grønnåsens nye førsteklassinger

I samarbeid med Grønnåsen skole, arrangerte vi i dag aktivitetsdag for de som skal begynne på skolen til høsten.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Bodø Energi Kraftsalg