Aktivitetsdag for Grønnåsens nye førsteklassinger

I samarbeid med Grønnåsen skole, arrangerte vi i dag aktivitetsdag for de som skal begynne på skolen til høsten.

Grønnåsen IL stiller i Borgertoget 17. mai

GIL deltar selvsagt også i år i borgertoget. Vi oppfordrer både trenere, lag og andre medlemmer til å delta.

Årsmøtet gjennomført i Grønnåsen idrettslag

Et helt udramatisk årsmøte ble gjennomført på personalrommet på Grønnåsen skole onsdag 20. mars. Selv med vafler, kaffe og litt annet snacks, så var det ikke problemer med å finne plass rundt bordet til de få som møtte.

Klubbuke hos Sport1 Sportshuset

Denne uken inviterer vår samarbeidspartner, Sport1 Sportshuset, til klubbuke

Årsmøte - Grønnåsen IL

Grønnåsen IL innkaller med dette til årsmøte onsdag 20.mars på Grønnåsen skole - personalrommet. Årsmøtet starter kl.19.00.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Vil du støtte oss?