Ny avtale med Coop Nordland signert!

Det er gledelig at vi nå kan fortelle at ny samarbeidsavtale med Coop Nordland er signert. De vil nå være med oss videre og pryde draktene våre ut 2021.

Aktivitetsdag for Grønnåsens nye førsteklassinger

I samarbeid med Grønnåsen skole, arrangerte vi i dag aktivitetsdag for de som skal begynne på skolen til høsten.

Grønnåsen IL stiller i Borgertoget 17. mai

GIL deltar selvsagt også i år i borgertoget. Vi oppfordrer både trenere, lag og andre medlemmer til å delta.

Årsmøtet gjennomført i Grønnåsen idrettslag

Et helt udramatisk årsmøte ble gjennomført på personalrommet på Grønnåsen skole onsdag 20. mars. Selv med vafler, kaffe og litt annet snacks, så var det ikke problemer med å finne plass rundt bordet til de få som møtte.

Klubbuke hos Sport1 Sportshuset

Denne uken inviterer vår samarbeidspartner, Sport1 Sportshuset, til klubbuke

Årsmøte - Grønnåsen IL

Grønnåsen IL innkaller med dette til årsmøte onsdag 20.mars på Grønnåsen skole - personalrommet. Årsmøtet starter kl.19.00.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Vil du støtte oss?