Velkommen til våre nye fotballspillere!

I dag hadde vi invitert de som begynner på skolen til høsten til oppstartstrening i gymsalen på Grønnåsen skole, hvor målet vårt var å få etablert et fotballtilbud for barn født i 2012.

Det var gledelig å se at såpass mange hadde tatt turen, både gutter og jenter, så interessen for fotballen var til stede. I gymsalen fikk de et møte med fotballen, ledet av Anna, trener for vårt J11-lag, godt hjulpet av J11-spillerne Sanna og Emma.

Mens ungene hadde sin første fotballøkt i gymsalen, så ble det arrangert et infomøte for foreldrene, hvor målet var å få etablert et fotballtilbud for disse ivrige ungene. For å få det til er man totalt avhengig av at foreldrene tar på seg det å drive laget videre, og tar på seg det ansvaret det innebærer. Fast treningstid var klar, og hvis vi tok en titt i gymsalen så har vi unger som ønsker å spille fotball, så nå lå alt til rette for oppstart. .....og det er gledelig å kunne si at vi nå har et treningstilbud for de som er født i 2012. Vi har fått på plass de rollene vi trenger for å starte opp, og det er heller ikke for sent å bli med.

Vi starter dermed opp med fast trening for alle gutter og jenter født i 2012 på onsdager kl. 17-18 på kunstgresset ved Grønnåsen skole. Inntil videre kjører vi dette som en felles treningsgruppe, så får vi se etter hvert på interessen hvordan det blir med lag for gutter og jenter. Vi skulle gjerne hatt flere både gutter og jenter, så her er det ikke for sent å hive seg med! Bare møt opp på onsdager!

Takk til bidraget fra J11 til gjennomføringen, takk til alle som møtte opp og en ekstra stor takk til de som mer eller mindre frivillig tok på seg ansvar for å drive fotballkullet videre!


Våre samarbeidspartnere

Bodø Energi Kraftsalg


Coop Nordland


Umbro Norge


Sport 1 Sportshuset Bodø


Vil du støtte oss?

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift