Bodø Energi fortsetter samarbeidet med oss!

Det er med stor glede at vi nå kan fortelle at Bodø Energi Kraftsalg og Grønnåsen IL har signert en samarbeidsavtale for de to neste årene. De vil dermed pryde draktene våre de neste årene også.

Bodø Energi Kraftsalg har vært en trofast samarbeidspartner og det er gledelig at de vil fortsette samarbeidet med oss, noe som betyr mye for oss som idrettsklubb. Vi får dermed kontinuitet i samarbeidet med en lokal aktør som bidrar med mye støtte inn i lokalsamfunnet og ikke minst oss som bydelsklubb.

Grønnåsen IL og Bodø Energi Kraftsalg har sine egne slagord, som egentlig er ganske like. Grønnåsen IL har i sine statutter at "Vi skal gjøre Grønnåsen til et enda bedre sted å være", og da passer det fint med en samarbeidspartner som støtter lokal kultur og idrett med et lignende slagord: "Vi vil at det skal være godt å vokse opp i Bodø".

I en slik avtale ligger det at samarbeidspartneren bidrar med økonomisk støtte til oss, noe som for vår del gjør det mye enklere for klubbens ildsjeler, alt fra styret, trenere, foreldre og utøvere, å kunne fokusere på det aller viktigste, nemlig å skape et best mulig tilbud for våre medlemmer.

Vi som klubb er veldig godt fornøyd med at en ny avtale er signert, og kan ikke gjøre annet enn å oppfordre til å kjøpe strøm lokalt, for slik støtte er vi avhengige av i vår aktivitet.

Våre samarbeidspartnere

Bodø Energi Kraftsalg


Coop Nordland


Umbro Norge


Sport 1 Sportshuset Bodø


Vil du støtte oss?

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift